Connie: : 06-83 53 42 40 | Paul: 06-22613781 info@in-balans-zijn.nl

U kunt in het kader van uw behandeltraject  bij Vitalis GGZ gebruik maken van de activiteiten van “In Balans Zijn” in Schijndel. Overleg dit met uw behandelaar van Vitalis. Bent u nog niet bij Vitals GGZ aangemeld bekijk dan welke mogelijkheden er voor u zijn op hun website: www.vitalisggz.nl.

Via deze link zijn wij gemakkelijk te vinden.

Voor wie

Het behandelprogramma van Vitalis GGZ is voor cliënten vanaf 18 jaar, ongeacht uw mentale en fysieke gesteldheid. Ze behandelen cliënten met een depressie, burn-out, stress, overgewicht door psychische klachten en angst-gerelateerde klachten.

Kosten

Vitalis GGZ is een onderdeel van Stichting Cura Clinics Zorgggroep en opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer zorgverleners (AGB) AGB-code is 22220924.

Door deze toelating zijn zij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars en wordt uw behandeling vergoed vanuit het basispakket. Ook wanneer er maar 50-80% van de behandeling vergoed wordt door uw verzekeraar, bent u welkom bij Vitalis GGZ. Zij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik moet kunnen maken van hun zorg en bieden daarom de complete behandeling aan tegen het bedrag dat voor u vergoed wordt vanuit uw zorgverzekeraar, zonder dat er voor de cliënt extra kosten in rekening worden gebracht.